Opkvalificering af medarbejdere

/Opkvalificering af medarbejdere
Opkvalificering af medarbejdere 2018-04-19T23:33:05+00:00

Opkvalificering af medarbejdere

Er du lærer, pædagog, kontaktperson, socialrådgiver eller arbejder du på anden vis med børn og unge, så læs med her for at se, hvad vi kan tilbyde dig og dine kolleger.

For at kunne arbejde med forebyggelse af radikalisering er det nødvendigt, at man forstår grobundsfaktorerne til radikalisering samt hvad miljøerne tilbyder de unge. Derfor tilbyder vi kurser og seminarer i hele landet, hvor vi opkvalificerer større grupper af kommunale medarbejdere og foreningsfrivillige i problematikker relateret til radikalisering og ekstremisme. Disse kurser giver ungemedarbejderne viden om radikalisering og styrker dem med praktiske værktøjer, til, hvordan de lokalt kan forebygge radikalisering.

Kurser og seminarer kan vare alt fra en enkelt time til en eller flere dage.

Et heldagsprogram kan eksempelvis være følgende:

  • Hvad er radikalisering? Hvorfor bliver nogle unge radikaliserede?
  • Hvad tilbyder miljøerne og hvad finder de unge attraktivt i disse miljøer?
  • Fælles debat med udgangspunkt i konkrete ungecases fra Danmark – hvor gik det galt, hvornår kunne man som ungemedarbejder have grebet tidligt ind, og hvad kan man lære af casen?
  • Fælles brainstorm i plenum, der tager udgangspunkt i lokale udfordringer i klubber og skoler (eller hvor målgruppen nu arbejder til dagligt).
  • Løsningsforslag: Hvordan arbejder man med unge, der er radikaliseret? Generelt, men også med udgangspunkt i de konkrete udfordringer fra den forrige brainstorm.

Se vores referencer øverst i menuen eller kontakt os for en uforpligtende samtale, om hvordan vi bedst kan skræddersy et opkvalificeringskursus, der tager udgangspunkt i jeres konkrete, lokale udfordringer.

Download wordpress themes and plugins freelearn blogging and seo computer and windows tricks