Om os

/Om os
Om os 2018-04-19T23:33:05+00:00

Vores konsulentvirksomhed består af to faste medarbejdere samt en række løst tilknyttede konsulenter, som vi kalder ind på ad hoc basis. Sammen har vi mere end 9 års erfaring indhentet blandt de førende aktører på radikaliseringsområdet i Danmark, herunder Københavns Kommune, Høje Tåstrup kommune, Kriminalforsorgen og Rigspolitiet.

Vores medarbejderes erfaringer dækker bredt og inkluderer blandt andet:

1. Oprettelse af kommunale handleplaner for tidlig forebyggelse af radikalisering.

2. Opkvalificering af kommunalt personale i temaer som radikalisering, ekstremisme, modborgerskab, religion, kulturforskelle mv.

3. Direkte ungedialog – f.eks. på klubber og skoler hvor spørgsmål om politik, religion, identitet, værdier mv. debatteres med grupper af unge, som kan være i modstand til samfundet.

4. Opsøgende gadeplansarbejde blandt marginaliserede, kriminalitetstruede og udsatte unge.

5. Konkrete mentorforløb med udsatte unge, der er sårbare over for rekruttering til seo smart radikaliserede miljøer, unge hjemvendt fra Syrien, unge der har haft hensigt om at rejse til Syrien, unge der har været sigtet for terror samt unge der er dømt for terror.

Gennem årene har vi dannet os en lang række erfaringer på radikaliseringsområdet, som vi mener, kan komme øvrige kommuner og regioner til gavn. Derfor tilbyder vi en lang række ydelser, som du kan læse mere om her på siden.

Download wordpress themes and plugins freelearn blogging and seo computer and windows tricks