Medarbejdere

/Medarbejdere
Medarbejdere 2018-04-19T23:33:05+00:00

Medarbejdere

På denne side kan du læse mere om vores medarbejdere

Mohamad Hassan, Stifter af Outreach og konsulent
Mohamad Hassan har arbejdet med forebyggelse af radikalisering siden 2010. Mohamad har en politibaggrund samt en overbygning i kriminologi og har de senere år arbejdet i kommunalt regi, hvor han er i direkte kontakt med udsatte og kriminalitetstruede unge. Gennem årene har han rådgivet en lang række kommuner og institutioner i tidlig forebyggelse af radikalisering ligesom han har været tilknyttet projekter med Københavns Kommunes radikaliseringsenhed VINK, Socialstyrelsen og Kriminalforsorgen. Han har desuden arbejdet med bandeexit, hvorfor han har et stort indblik i bandedynamikker og udviklinger.

Mohamad har endvidere fungeret som ungementor ved nogle af de mest udfordrende radikaliseringssager der har været i Danmark. Mohamad har stor erfaring med undervisning af kommunale medarbejdere i både indland og udland. Desuden indgår han i flere landsdækkende netværk på området.

Kontakt Mohamad på mh@outreach.dk

Outreach har desuden en lang række løst tilknyttede konsulenter i indland og udland, som har arbejdet med problemstillinger relateret til radikalisering og ekstremisme. Disse har baggrunde inden for forskningen, foreningslivet, juraen og psykiatrien. Outreach trækker løbende på disse medarbejderes kompetencer for at sikre et højt niveau af professionalisme.

Download wordpress themes and plugins freelearn blogging and seo computer and windows tricks